• Zápis prvákov pre šk. rok 2024/2025

          • Riaditeľstvo cirkevnej Základnej školy sv. Don Bosca, Ľ. Fullu (sídlisko Juh) oznamuje rodičom budúcich prvákov, že zápis žiakov do prvého ročníka pre školský rok 2024/2025 bude prebiehať v hlavnom termíne OD 3. APRÍLA 2024 DO 5. APRÍLA 2024 od 7,30 hod. do 15,30 hod. v budove školy. 

            Zápis MIMO HLAVNÉHO TERMÍNU bude prebiehať v pracovných dňoch OD 8. APRÍLA 2024 DO 30. APRÍLA 2024 v čase od 13,30 hod. do 15,00 hod. v budove školy. Do cirkevnej školy sa môžu prihlásiť žiaci z ktorejkoľvek časti mesta i z okolitých obcí, nakoľko pre školu neplatí rajonizácia.

            PRE ŽIAKOV CIRKEVNÝCH ŠKÔL NEPLATÍ RAJONIZÁCIA, T. Z., ŽE DO ŠKOLY SA MÔŽU PRIHLÁSIŤ ŽIACI Z KTOREJKOĽVEK ČASTI MESTA TOPOĽČANY I Z OKOLITÝCH OBCÍ !!!Po splnení podmienok zápisu dostane rodič ihneď rozhodnutie o prijatí svojho dieťaťa do školy.Na zápis je potrebné priniesť:

                               rodný list dieťaťa (k nahliadnutiu)

                              preukaz totožnosti rodiča/zákonného zástupcu                                       

                              potvrdenie o vyšetrení školskej zrelosti z poradne (ak ho máte)

            KTO SME:

            - cirkevná škola otvorená všetkým deťom a ich rodičom

            - vzdelávame a vychovávame podľa princípov kresťanského humanizmu

            - v celoslovenských testovaniach žiakov 5. a 9.ročníka (Testovanie 5 a Testovanie 9) žiaci majú dlhodobo najlepšie výsledky zo všetkých škôl v okrese Topoľčany.

            - v hodnotení základných škôl, ktoré pravidelne zverejňuje Inštitút pre ekonomické a sociálne reformy INEKO, sa škola umiestnila za rok 2022/2023 na 1.mieste spomedzi základných škôl okresu Topoľčany a na 13. mieste spomedzi všetkých základných škôl Nitrianskeho kraja.

             

            ČO PONÚKAME:

            - príjemné, zdravé a bezpečné prostredie

            - vzdelávanie v cudzom jazyku už od 1. ročníka

            - v čase mimo vyučovania prácu v niektorom z 20 krúžkov

            - možnosť pobytu v školskom klube detí a stravovanie v školskej jedáln

            i- prácu na počítači a s internetom pre žiakov v dvoch učebniach výpočtovej techniky

            - špeciálne učebne, telocvične a športoviská

            - možnosť navštevovať Základnú umeleckú školu sv. Lukáša (odbor výtvarný, hudobný, literárno-dramatický) v budove našej školy

            - pre žiakov prvého stupňa pobyt v škole v prírode, základný a zdokonaľovací plavecký výcvik, pre žiakov druhého stupňa lyžiarsky a tanečný kurz

             

            Do školy je možné zapísať aj žiakov do vyšších ročníkov.Bližšie informácie môžete získať pri osobnej návšteve školy, na oznamovacej tabuli pred kostolom a na webovej stránke školy www.zsdonbosca.sk  Je veľmi vhodné, ak vopred vyplníte elektronickú prihlášku na  stránke www.zsdonbosca.edupage.org/register/     

            Podrobné informácie o zápise sú TU